LEGENDA:

Świetlica

Firma – darczyńca

Ilość świetlic, które biorą udział w akcji: 30

Qurier Świętego Mikołaja to akcja mająca na celu spełnienie świątecznych marzeń tych dzieci, którzy z różnych względów nie mogą liczyć na podarunki od Świętego Mikołaja. Fundacja wraz z zaprzyjaźnionymi firmami przygotowuje prezenty Bożonarodzeniowe dla dzieci ze świetlic środowiskowych, wiejskich, socjoterapeutycznych, oraz innych miejsc wspierających dzieci w trudnej sytuacji życiowej.

Już w październiku czekamy na zgłoszenia i filmy w których dzieci zapraszają Quriera. Wybrane przez nas placówki przygotowują listy w których dzieci piszą swoje marzenia, my te listy rozdajemy darczyńcom, a następnie wszystkie cudowna paczki trafiają do swoich odbiorców.
Aby aplikować należy:

• Zapoznać się z regulamin akcji (do wglądu, nie odsyłać) POBIERZ
  • Zapoznać się z harmonogram akcji (do wglądu, nie odsyłać) POBIERZ
  • Zapoznać się ze zgodą na wykorzystanie wizerunku (do wglądu, nie odsyłać) POBIERZ
  • Przygotować maksymalnie 1 minutowy film o tematyce „Zapraszamy Quriera”. Sposób realizacji filmu dowolny, zależny jedynie od wyobraźni, byle na temat.
    (dane techniczne filmu: rozdzielczość minimalna obrazu 640×480 lub 864×480, format pliku MP4/WMV/MPG/MOV).
  • Link do filmu umieszczonego w serwisie udostępniania plików przesłać poprzez formularz zgłoszeniowy. Instrukcja przesłania pliku
  • Wypełnić formularz zgłoszeniowy TUTAJ

Na zgłoszenia czekamy do 14 października 2016 r.

Osoba do kontaktu:

Joanna Srebnicka
joanna.srebnicka@fundacja.przyjaciolka.pl

Instrukcja przesłania filmu:

1. Wejdź na stronę https://wetransfer.com
  2. Kliknij przycisk w lewym dolnym rogu okienka. Pojawi się możliwość wyboru sposobu udostępnienia pliku.
  3. Wybierz opcję „Link”.
  4. Kliknij „+ Add Files”.
  5. Wybierz plik do przesłania.
  6. Po przesłaniu pliki pojawi się link, który należy skopiować klikając prawym przyciskiem myszy i wybierając opcję „Kopiuj”.
  7. Link należy wkleić w formularzu zgłoszeniowym w sekcji „3. Link do filmu”.
  8. Następnie dokończyć wypełnianie formularza i wysłać.

Zasady przyjmowania zgłoszeń:

• Zgłoszenia do akcji przyjmujemy jedynie poprzez formularz elektroniczny na stronie internetowej.
  • Przesłanie w formularzu poprawnego linku do filmu pozwoli nam pobrać go z serwisu.
  • Nie przyjmujemy drogą e-mailową zgłoszeń ani filmów, ponieważ mogą one spowodować zapchanie skrzynki pocztowej i problemy z dostarczeniem kolejnych zgłoszeń.